Swift
Unik design och planlösning, hög standard!
Swift Toscane 694 EB Husbil
Slider

Cruzer 520 SR

Planlösningen och designen hos Cruzer 520 SR får dig att känna lyx som man vanligtvis bara hittar hos premiumhusbilar. När det kommer till utrustning och standard är Cruzer 520 SR utrustad med allt man kan förvänta sig av en Sprite husvagn. Samtidigt har Cruzer 520 SR lyckats behålla dess smidiga och säkra konstruktion. Cruzer serien har Sprites unika fuktsäkra karosskonstruktion SMART Plus i glasfiber och även AL-KO stabilisatordrag som standard för att ge en trygg och bekväm resa.

 

Beställ din nya Sprite direkt på nätet eller hos din närmsta återförsäljare.

När Sprite nu är tillbaka på den nordiska marknaden så satsar vi på enkelhet och trygghet i köpprocessen. Vi erbjuder fyra modeller som kan köpas hos återförsäljare eller beställas på nätet.

garanti

Även om köpprocessen är förenklad så tummar vi inte på tryggheten efter köpet. Hela 5 års fordonsgaranti ges och 10 års garanti mot inkommande fukt i karossen. Ett antal auktoriserade serviceverkstäder geografiskt utspridda i Sverige är rekryterade för att ombesörja service efter köpet, och fler är på gång.

Hög standard, utan att betala för mycket.

Sprite Cruzer SR gör det möjligt för dig att få en hög standard, utan att betala för mycket. Vagnens smidiga konstruktion tillsammans med ALKO-stabilisator ger dig en stabilare körning samtidigt som dess lätta vikt ger dig möjlighet att dra den med ett mindre fordon än vad som är vanligt för den här husvagnsklassen.

Lyxigt kök

Cruzer SR:s standard är överträffande på marknaden. När du känner dig hungrig lagar du enkelt till din favoriträtt på den lyxiga spisen som har tre gasbrännare, en el-platta samt en ugn med integrerad grill. Vill du göra det extra enkelt för dig kan du alltid nyttja mikrovågsugnen. I den stora kylen får du plats med allt du behöver för en njutbar semester.

Underbar sömn

Nya ”Duvalay duvalite” är tillverkad med minnesfiberteknologi som ger en överlägsen harmoni i temperatur, trycksänkning och är tålig och robust. Madrassen är allergivänlig och 100% återvinningsbar.

Unik badrumsdesign

Den unika planlösningen i Cruzer 520 SR gör det möjligt att nyttja badrummet till fullo. Blandaren är av krom, toaletten har en separat vattentank och för att få ut det mesta även en separat dusch.

Marknadsledaren i säkerhet!

För Sprite är alltid säkerheten högsta prioritet. Vid en eventuell brand är samtliga textilier och dynor flamsäkra. För maximal trygghet finns även en brand- och narkosvarnare monterad som standard i samtliga modeller. Samtliga textilier är dessutom allergiresistenta. Husvagnarna är aerodynamiskt testade i vindtunnel och under verkliga förhållanden på höghastighetsbana. Men så klart, viktigast är att köra försiktigt och inte stressa på sin semester.

Swift Smart Command

Teknik

Swift Command System

Anslut till din Cruzer via appen Swift Command. Där kan du lokalisera din husvagn och styra lamporna. Till och med starta värmen så att du kan få det bekvämt när du kommer tillbaka.

SMART Plus

Konstruktion med träregelfri inramad kaross i stark och fuktsäker GRP, golvkonstruktion “sandwich” med yttre skal i GRP, och hagelresistent tak i GRP.

Cruzer

Exteriör

Helgjuten bakgavel av högsta kvalitet

Helgjuten bakgavel i GRP med fästpunkter för cykelställ från Thule, moderna bromsljus samt ett tredje högt monterat bromsljus.

Säkerhetsdragkoppling från AL-KO

”AKS 3004” från AL-KO har en förbättrad ergonomi och dämpar rörelserna märkbart effektivt i både sid- och höjdled redan på ett tidigt stadium. Den enda säkerhetskopplingen med 4 friktionsbelägg för husvagnar upp till 3 000 kg totalvikt sörjer för en säker och avkopplande resa.

Cruzer interiör

Interiör och komfort

Unik planlösning

Planlösningen och designen hos Cruzer 520 SR får dig att känna lyx som man vanligtvis bara hittar hos premiumhusbilar. Den väldesignade vagnen gör att man känner en rymd oavsett om man är i loungen, köket, badrummet eller sovrummet längst bak.

Vakna utvilad med ”Duvalay”

Nya ”Duvalay duvalite” är tillverkad med minnesfiberteknologi som ger en överlägsen harmoni i temperatur, trycksänkning och är tålig och robust. Madrassen är allergivänlig och 100% återvinningsbar.

Upplev en lounge där hela familjen får plats.

Stor och rymlig lounge med smidiga lösningar för 230V-uttag och USB-uttag. Lyssna på din favoritmusik via de inbyggda högtalarn och radion som stödjer det mesta såsom MP3, CD och bluetooth. Alla textilier är brandsäkra.

Cruzer kök

Kök

Få extra känsla när du lagar maten

Det ska inte haka upp sig på utrustningen när du lagar mat. Upplev Dometics lyxiga spis med tre gasolplattor, en 230V platta och ugn med grill.

Extra lyx

I Cruzer 520SR snålar man inte på utrustningen. Här hittar du en separat grill, mikrovågsugn, Dometic kylskåp och ett reptåligt material som ger en matlagningsglädje av rang.

Cruzer toalett dusch

Badrum

Hög standard

Den unika planlösningen i 520SR gör det möjligt att nyttja badrummet till fullo. Blandaren är av krom, toaletten har en separat vattentank och för att få ut det mesta även en separat dusch.

Vattensnåla duschmunstycken

Det finns roligare saker att göra än att fylla på vatten. Det vattensnåla duschmunstycket håller en bra komfortnivå samtidigt som det reducerar vattenförbrukningen.

IMG 1265
IMG 1286
IMG 1312
Cruzer 460 Front Seating Area
Cruzer 460 Kitchen
IMG 1317
IMG 1336
IMG 1338
IMG 1340
IMG 1329
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Specifikationer

Antal sovplatser4 st
Total längd754 cm
Invändig längd583 cm
Invändig bredd211 cm
Invändig höjd195 cm
Total bredd228 cm
Total höjd251 cm
Vikt1350 kg
Tjänstevikt1405 kg
Totalvikt1600 kg
Alternativ totalvikt1700 kg
Isoleringsklassning3 (högsta)

Bäddmått

Bädd bak197 cm x 140 cm
Bäddar lounge206 cm x 160/142 cm

Förtält

A-mått1022 cm

Alla modeller är välutrustade
Ladda ner lista

 

Priser

Cruzer 520 SR324.900 kr
Svenska Tält Diplomat förtält15.990 kr
Soltak inkl sidovägg2.115 kr
AL-KO ATC Stabiliseringssystem6.990 kr
Förhöjd alternativ totalvikt1.490 kr
Cruzer 520 MY2020 planskiss

* Uppgifter om leveransomfattning, utseende, prestanda, dimensioner och vikter för husvagnen är avvikelser inom ramen för fabrikstoleranser, +/- 5 % max, möjligt och tillåtet.

** Eventuellt monterad extrautrustning sänker husvagnens lastvikt.
Med förbehåll för tekniska ändringar och eventuella felaktigheter.

Beställ Sprite Cruzer 520 SR 324 900 kr
Pris per månad: