Swift
För livets alla äventyr!
Basecamp är en kompakt crossover skapad för äventyrare.
Swift Toscane 694 EB Husbil
Slider

Basecamp

Basecamp, husvagnen med låg vikt, om du älskar idén om ett aktivt liv där natur, nöje, friluftsliv och sport förenas. Tanken av att få ut det mesta av din fritid och inom ett ögonblick kunna fly din upptagna vardag tilltalar dig. Du vill ha en bas som du snabbt och enkelt ställa upp, för att lika enkelt packa ner och bege dig till nästa destination. Du älskar att campa i naturen, men du vill ha det bekvämt vart du än är.

– Det är dags för dig att säga hej till Basecamp.

 

Beställ din nya Sprite direkt på nätet eller hos din närmsta återförsäljare.

När Sprite nu är tillbaka på den nordiska marknaden så satsar vi på enkelhet och trygghet i köpprocessen. Vi erbjuder fyra modeller som kan köpas hos återförsäljare eller beställas på nätet.

garanti

Även om köpprocessen är förenklad så tummar vi inte på tryggheten efter köpet. Hela 5 års fordonsgaranti ges och 10 års garanti mot inkommande fukt i karossen. Ett antal auktoriserade serviceverkstäder geografiskt utspridda i Sverige är rekryterade för att ombesörja service efter köpet, och fler är på gång.

Basecamp är husvagnen för livets alla äventyr!

Dess kompakta form och sportiga attityd gör den till den perfekta bostaden som får dig att känna komfort oavsett vart din väg leder. Basecamps kompakta form gör att den enbart väger 891 kg, men låt dig inte luras, det finns gott om smarta lösningar för förvaring. Den lätta vikten gör att även mindre bilar klarar av att dra Basecamp. Sprites ”SMART-kaross” gör vagnen stark, tålig och välisolerad. Allt för att du ska klara av dina äventyr!

Lounge

Med den perfekta mixen av komfort och ljusinsläpp är loungen det perfekta stället att sitta ned och planera nästa dags äventyr! Det stora panoramafönstret släpper in både ljus och naturen utanför. Soffan görs enkelt om till två sängar eller en dubbelsäng när det är dags att sova. När det är dags att åka fäller du smidigt upp soffan längs med väggen och plockar bort bordet för att kunna förvara mer under färden. Golvet, i fransk ek effekt, klarar stora påfrestningar, är reptåligt och enkelt att rengöra.

Sovrum

När dagen lider mot sitt slut och det är dags att sova förvandlar du enkelt loungen till ett sovrum. Soffan blir en stor dubbelsäng (198×183 cm) eller två enkelsängar (69×183 cm). Det är viktigt att du får den komforten du eftersträvar. Därför har Basecamp myggnät och persienner på samtliga fönster.

Fyll på med energi

När du har varit ute en hel dag och det är dags att fylla på med energi är det skönt att komma tillbaka till ett fullt utrustat kök där du kan koka ihop allt från ett kokt ägg till din favoriträtt! Thetfords gasolspis med 3 st kokplattor och separat grill gör det möjligt att laga en rad olika måltider. I Dometics kyl med frysfack har du gott om plats att förvara råvaror och möjlighet att enkelt plocka bort frysfacket om mer förvaring behövs. Diska i varmvatten efter maten, Whale “dual fuel” varmvattenberedare ger dig en snabb tillförsel av varmt vatten.

Basecamps smarta badrum

Smart förvaringsutrymme och välutrustat badrum håller både dig och din Basecamp rena. Badrummet är försett med smarta lådor i canvas som ger en utmärkt förvaring. De kan enkelt tas bort och förvaras färdigpackade i hemmet för en snabb avfärd.

Den smarta eco orbit-duschen ger dig en kraftfull dusch samtidigt som den sparar vatten åt dig. Thetford står för toaletten där en rullbar kassett medföljer.

Hela badrummet är försett med fästpunkter så att du kan förvandla utrymmet till en garderob när du kör.

Basecamp vinner internationellt designpris

Sprite Basecamp vann 2018 det internationellt prestigefyllda och berömda Red Dot Award för hög kvalitet på den interiöra designen.

Den innovativa husvagnen har varit en succé sedan lanseringen 2016, med en dubblad produktion från första årets slutförsäljning.

Basecamp, som är mindre och lättare än en vanlig husvagn, kan dras av mindre fordon och designades i första hand för klättrare, cyklister, äventyrare och friluftsliv.

När Basecamp designades var interiören den svåraste utmaningen. Sprite lyckades designa ett bekvämt boende och smart förvaring på en väldigt begränsad yta och därför är Red Dot Award för interiör design extra roligt att vinna.

Marknadsledaren i säkerhet!

För Sprite är alltid säkerheten högsta prioritet. Vid en eventuell brand är samtliga textilier och dynor flamsäkra. För maximal trygghet finns även en brand- och narkosvarnare monterad som standard i samtliga modeller. Samtliga textilier är dessutom allergiresistenta. Husvagnarna är aerodynamiskt testade i vindtunnel och under verkliga förhållanden på höghastighetsbana. Men så klart, viktigast är att köra försiktigt och inte stressa på sin semester.

Swift Smart Command

Teknik

Swift Command System

Anslut till din Basecamp via appen Swift Command. Där kan du lokalisera din Basecamp och styra lamporna. Till och med starta värmen så att du kan få det bekvämt när du kommer tillbaka.

SMART Plus

konstruktion med träregelfri inramad kaross i stark och fuktsäker ren Polyuretan, golvkonstruktion “sandwich” med yttre skal i GRP, och hagelresistent tak i GRP.

Husbil solpanel

Exteriör

Rustad för livet

Med en solpanel på taket, yttre eluttag, uttag för grill samt breda däck med lättmetallfälgar gör det basecamp till den här klassens mest utrustade husvagn.

Säkerhetsdragkoppling från AL-KO

”AKS 3004” från AL-KO har en förbättrad ergonomi och dämpar rörelserna märkbart effektivt i både sid- och höjdled redan på ett tidigt stadium. Den enda säkerhetskopplingen med 4 friktionsbelägg för husvagnar upp till 3 000 kg totalvikt sörjer därmed för en säker och avkopplande resa.

Husbil solpanel

Interiör och komfort

Prisad design

I Basecamp hittar man en rad innovativa lösningar. Bland annat omvandlas den rymliga loungen enkelt till en stor dubbelsäng eller två långbäddar. Dynorna är från ”airwave” för att ge högsta komfort.

Hög komfort med luftburen värme

Slipp frysa med Whale! Whale är den lilla värmepannan med den höga effekten som ger dig och din familj komfort – utan att väga för mycket eller ta för mycket plats!

Husbil solpanel

Kök

Få extra känsla när du lagar maten

Det ska inte haka upp sig på utrustningen när du lagar mat. Upplev Thetfords lyxiga spis med tre gasolplattor och ugn med grill.

Snabbstängningsventiler

För allas säkerhet utrustar Sprite alltid sina husvagnar med snabbstängningsventiler för gasolen.

Basecamp toalett dusch

Badrum

Känn dig som hemma

Basecamp är prisbelönt för sin innovativa design, något som märks av i badrummet där man lyckats få med en utrustningsnivå som kännetecknas med en större husvagn. Blandaren är av krom, ett vattensnålt duschmunstycke och toaletten med separat vattenförsörjning.

Badrum och garderob i samma

Basecamp är full av överraskningar. Badrummet är utrustat med fästpunkter som gör att det lätt kan omvandlas till ett rymligt förråd under färd.

Swift Basecamp vit
Basecamp with optional vango awning fitted rear 3 4 matt
Basecamp One Piece Exterior Rear Door matt
Husvagn Basecamp kök
Sportig look
Basecamp Three pop up sockets in kitchen
Basecamp Panoramic Opening Sunroof
Basecamp Washroom
Basecamp Front Lounge
Basecamp Front to Rear
Basecamp Kitchen retouch
Basecamp Lightweight Furniture Using Canvas Style Removable Bags
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Specifikationer

Antal sovplatser2 st
Total längd510 cm
Invändig längd361 cm
Invändig bredd200 cm
Invändig höjd195 cm
Total bredd228 cm
Total höjd250 cm
Vikt885 kg
Tjänstevikt925 kg
Totalvikt1100 kg
Alternativ totalvikt1300 kg
Isoleringsklassning3 (högsta)

Bäddmått

Tvärställd bäddning198 cm x 183 cm
Säng, vänster/höger183 cm x 69 cm

Alla modeller är välutrustade
Ladda ner lista

 

Priser

Basecamp269.900 kr
Vango Airbeam förtält9.990 kr
AL-KO ATC Stabiliseringssystem6.990 kr
Förhöjd alternativ totalvikt1.490 kr
Basecamp 2020 planskiss

* Uppgifter om leveransomfattning, utseende, prestanda, dimensioner och vikter för husvagnen är avvikelser inom ramen för fabrikstoleranser, +/- 5 % max, möjligt och tillåtet.

** Eventuellt monterad extrautrustning sänker husvagnens lastvikt.
Med förbehåll för tekniska ändringar och eventuella felaktigheter.

Beställ Sprite Basecamp från 269 900 kr
Pris per månad: